Privacy statement

Privacy statement

In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld via geenbmcwaddinxveen.nl en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar en waarom uw gegevens opgeslagen worden.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden, als gevolg van bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

  1. GeenBMCWaddinxveen.nl

GeenBMCWaddinxveen.nl is een informatiewebsite met als doel bewoners van Waddinxveen te informeren over en op te roepen bezwaar te maken tegen de bouw van biomassacentrales in Waddinxveen. De initiatiefnemers van deze website hebben geen amibitie om contactgegevens van bezoekers te verzamelen, met uitzondering van anonieme data in Google Analytics ter verbetering van de website (zie 2. Website optimalisatie). Uitsluitend wanneer uzelf contact met ons opneemt zullen wij uw gegevens noteren. 

 

  1. Website optimalisatie

Om ons doel te verwezenlijken en u op de juiste wijze van informatie te voorzien gebruiken wij Google Analytics. Google Analytics verzamelt anonieme informatie over de wijze waarop gebruikers van onze website de pagina's vinden en lezen. 

 

Om dit te onderbouwen verklaren wij dat Geen BMC Waddinxveen:
- gebruik maakt van Google Analytics-cookies;
- een bewerkersovereenkomst heeft gesloten met Google;
- het laatste octet van het IP-adres heeft gemaskeerd;
- 'gegevens delen' heeft uitgezet;
- geen gebruik maakt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

 

  1. Contact

Wanneer u contact met ons opneemt ontvangen wij uw mail adres. Dit mailadres wordt vervolgens automatisch opgeslagen in ons Google account. Uw gegevens zullen in geen geval voor andere doeleinden gebruikt worden dan in rechtstreekse en individuele communicatie met u. Wanneer u dit niet wenst, zullen wij op uw verzoek die gegevens  verwijderen.